Civil forum

Keddig még várják a javaslatokat

Készült: 2016. június 6.

Keszthely - Mindazon szervezetek, melyeknek ötlete van, hogyan lehet formálni a város jövőjét, még beküldhetik javaslataikat a Összefogás Keszthelyért Egyesületnek.

A közösség által irányított helyi fejlesztés (CLLD) programban beadandó pályázat előkészítése során cél, hogy minél szélesebb társadalmi alapon nyugvó terv szülessen.

500 – 800 millió forint fejlesztési forrás érkezhet a városba, ha a sikeres lesz a pályázat, melyet az Összefogás Keszthelyért Egyesület készít. Gyűjtik a civil szervezetek, vállalkozások ötleteit arról, hogyan képzelik a város jövőjét és hogy a tervek megvalósításához mi minden szükséges. A nagy érdeklődésre való tekintettel keddig még e-mailben várják a javaslatokat – hangzott el Nagy Bálint alpolgármester és Pálinkás Róbert, a Helikon kastélymúzeum igazgatója, a projekt koordinátora sajtótájékoztatóján. Mint elmondták, a civil, az esélyegyenlőségi, a gazdaságfejlesztési és a környezetvédelmi munkacsoport fórumokat tart, gyűjti és formálja a beérkezett javaslatokat, melyekből kialakul majd a pályázat beadásához szükséges helyi fejlesztési stratégia. A projektlistába beépítik annak a felmérésnek az eredményeit is, melyet a Pannon Egyetem végez: a lakosság szükségleteit mérik fel.

Keszey Ágnes

forrás: zaol.hu

Nemzeti Együttműködési Alap
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
A Szakkör


CIVIL FÓRUM

Email: info@civilforum.huCreated by Moksaphoto ©2021