Civil forum

ALICE CSODAORSZÁGBAN

Készült: 2021. szeptember 20.
ALICE CSODAORSZÁGBAN

in Ifjúsági bérletes színházi előadások, Színház

2021.
Balaton Színház, színházterem


Lewis Caroll
ALICE CSODAORSZÁGBAN
- musical -
Múzsák Társulat

Lewis Carroll, a viktoriánus Anglia közismert írója, fizika és matematika professzora nem véletlenül lett világhírű. Könyve az Alice Csodaországban méltán maradt mindmáig a gyerekek és a felnőttek kedvelt olvasmánya. Carroll emblematikus alakjai: a fehér Nyúl, aki örökös időzavarban rohan végig a mesén, a Kalapos és Április Bolondja játékos filozófiai vitái, a Szívkirálynő, akiben az éppen uralkodó Viktória királynőt figurázta ki, és maga Alice, aki hol parányira megy össze, hol óriásira nyúlik, és aki végül, mint kritikusan gondolkodó, bátor felnőtt keveredik ki a meséből, valamennyiünk kedvencei lettek és maradnak.
Az előadás rávilágít arra, hogy Csodaország valójában itt van körülöttünk, benne élünk, és ha megtanuljuk látni, és észrevenni a létezés mindennapi nagyszerűségét, kalandosságát, jobban megértjük önmagunkat, és a minket körülvevő világot.
Klasszikus látványvilága, zenei és koreográfiai sokszínűsége, az abszurdba hajló karakterek sokasága, azok színészi ábrázolása önfeledt szórakozást ígér gyermek- ifjúsági és felnőtt nézőknek egyaránt.

Szereplők: Bánfi Kata, Berényi Dávid, Kurucz Dániel/Varga Lajos, Endrődi Ágnes

Lőrincz Sándor, Gyurity István, Jánosi Ferenc, Tövispataki Beáta

Rendező: Tövispataki Beáta

Bérletértékesítés: 2021. szeptember 21-től
Bérlet ára: 9.000 Ft
Nemzeti Együttműködési Alap
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
A Szakkör


CIVIL FÓRUM

Email: info@civilforum.huCreated by Moksaphoto ©2021