Civil forum

A Kelet-Zalai Paktum megtartotta második Irányító Csoport ülését

Készült: 2018. július 17.

Az „Innovatív foglalkoztatási együttműködés a keszthelyi és zalaszentgróti járásokban” című projekt keretében 2018. június 20-án, szerdán Keszthelyen megtartásra került a 2. Irányító Csoport ülés.


A megbeszélésre a projekt konzorciumi partnerein kívül a Paktumiroda munkatársai és a megvalósító szervezetek képviselői is meghívást kaptak.
Keszthely Város Önkormányzata nevében Nagy Bálint alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, és levezette az Irányító Csoport ülését.
Dr. Árok Krisztina, a Zala Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának vezetője beszélt a projekt megvalósításának jelentőségéről, képzésekről, bérköltségtámogatásról, a megyei projektekhez való kapcsolódásról.
Vozár Péterné, Paktumiroda vezető részéről tájékoztató hangzott el a Paktumiroda feladatairól, a Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályával való együttműködés eredményeiről, a programba bevont ügyfelek támogatásáról, az aktuális feladatokról, ütemezésről, mérföldkövek teljesítéséről.


A program előzetes tervek szerinti tevékenységei működnek, a Paktumiroda működtetése és a munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtása folyamatos.  

 


 

 „Innovatív foglalkoztatási együttműködés a keszthelyi és zalaszentgróti járásokban”

TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00003


CIVIL FÓRUM

Email: info@civilforum.huCreated by Moksaphoto ©2023